Warning: Declaration of Shailan_Walker_Page::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/a-r-d.org/public_html/wp-content/plugins/subpages-extended/class-shailan-walker-page.php on line 0

Warning: Declaration of Shailan_Walker_Page::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/a-r-d.org/public_html/wp-content/plugins/subpages-extended/class-shailan-walker-page.php on line 0

Warning: Declaration of Shailan_Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/a-r-d.org/public_html/wp-content/plugins/subpages-extended/class-shailan-walker-page.php on line 0

Warning: Declaration of Shailan_Walker_Page::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/a-r-d.org/public_html/wp-content/plugins/subpages-extended/class-shailan-walker-page.php on line 0
Folkets Park forbedres – med respekt for stedets ånd | ART · RESEARCH · DIALOGUE

Folkets Park forbedres – med respekt for stedets ånd

Billede 3Periode: August – Oktober 2014
Så sker der noget i Folkets Park!

Nu går vi igang med at renovere og forbedre Folkets Park, så den får flere og bedre opholdsmuligheder, bedre aftenbelysning og en ny stiforbindelse igennem parken. Derudover bliver terrænet renoveret, en ny bakke bliver etableret og der åbner et toilet. Endeligt bliver broen transformeret til et aktivitetsmøbel for børn og voksne, så den i fremtiden bliver en ”menneskemagnet” og et særkende for parken, som lokalområdet kan være stolte af. Alle har efterstræbt at bygge videre på de værdier og potentialer, som parken rummer, med respekt og ydmyghed for stedets ånd.

Foranlediget af Københavns Kommune har kunstner Kenneth A. Balfelt og Spektrum Arkitekter siden starten af 2013 været i tæt dialog med parkens brugere med henblik på at omdanne Folkets Park så den i fremtiden kan blive mere tryg og attraktiv for et bredere publikum. Områdets beboere, børnefamilier, aktivister, unge mænd, hjemløse, socialarbejdere, erhvervsdrivende og en masse andre har i løbet af det sidste års tid investeret deres tid og ekspertise på at involvere sig i projektet, og dermed været med til at sikre at projektet er vedkommende og gennemtænkt i forhold til de lokale forhold.

Det nye anlæg bliver udført af det lokale byggefirma Logik of Co., som bl.a. ansætter lokale unge i byggeprocessen og inviterer lokalområdet til arbejdsdage med beplantning og begrønning af parken.

Vi glæder os til at bygge og nyde den ”nye” Folkets Park med jer alle sammen. Det er vores klare mål at parkens nuværende brugere fortsat vil føle sig velkomne, ligesom vi også håber at nye brugergrupper vil bruge parken mere. De fysiske forandringer er nemlig udviklet med henblik på at styrke fællesskabet, trygheden og mangfoldigheden i parken og i lokalområdet.

Vi ses i Folkets Park!

 

Comments are closed.